Köszöntő
Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük Önt Detek weboldalán. Jó böngészést kívánunk!

 

MAGYAR FALU PROGRAMTOVÁBB

Pályázatok


LetöltésekLEGO szerepe az oktatásban az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskolában

Szili Katalin: a magyar közösségek megtartása elemi érdek

A magyar közösségek megtartása elemi érdek, Magyarország számára fontos minden egyes magyar, aki identitását, önazonosságát, nyelvét, kultúráját, hagyományait meg kívánja őrizni, és fontos számukra a szülőföldön maradás biztosítása is - nyilatkozott az MTI-nek szerdán Szili Katalin, a Kárpát-medencei autonómiatörekvések egyeztetéséért felelős miniszterelnöki megbízott Harmincból tíz című könyvének bemutatóján, a drávaszögi Kopácson.

TOVÁBB

Kettős vereséggel búcsúzott a Pénzügyőr

A Pénzügyőr SE kettős vereséggel búcsúzott a férfi röplabda Challenge Kupától, mivel kedd után szerdán is 3-1-re kapott ki az ukrán Epicentr-Podolyany Horodok együttesétől.

TOVÁBB

Herculaneum polgármestere visszaköveteli az ellopott ókori freskót

A dél-olaszországi Herculaneum polgármestere az olasz kormány segítségét kérte szerdán annak az 1995-ben eltulajdonított ókori freskónak a visszaszerzéséhez, amelyet az amerikai milliárdos, Michael Steinhardt gyűjteményében foglaltak le.

TOVÁBB

Három és fél év fegyházra ítéltek egy moldáv embercsempészt Pakson

Gyorsított eljárásban három és fél év fegyházbüntetésre ítélt a Paksi Járásbíróság egy moldáv férfit, aki nemzetközi bűnszervezet tagjaként, az általa vezetett kamion rakterében, csaknem száz illegális bevándorlót próbált átcsempészni Magyarország területén. Az ítélet nem jogerős.

TOVÁBB

Lemondott a vagyona egy részének eltitkolásáért elítélt francia kormánytag

Lemondott hivataláról Alain Griset, a francia kormány kis- és középvállalkozásokért felelős tagja, miután szerdán hat hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, amiért eltitkolta a vagyona egy részét.

TOVÁBB

Korábbi hírek